Набір для навчання Gigo З'єднай кільця (8025-60C) - afk 8025-60C


Виробник: Gigo
Модель: afk 8025-60C
Наявність: Нет в наличии
352
Купити

Опис

    Сучасні батьки знають, що гра - відмінний спосіб навчити малюка чомусь новому і просто чудово провести час, обдарувавши одне одного посмішками і турботою. Перетворіть сімейну забаву в корисний спосіб розвитку вашої дитини, який до того ж довго їй не набридне. Для цього достатньо просто придбати унікальний набір «З'єднай кільця» від популярного бренду Gigo.

    У його комплектацію входять 60 кілець, розділених за кольорами: червоні, жовті, зелені та сині. Всі елементи виконані з міцного, зносостійкого і легкого пластику, що не виділяє токсичних речовин і абсолютно безпечний для бешкетників. Кожне колечко має отвір, в який можна протягнути наступну ланку ланцюжка. Виконуючи такі нехитрі рухи, крихітка тренує дрібну моторику, стимулює логічне мислення і опрацьовує різні алгоритми рішень настільки непростого для неї завдання. До того ж дитина проявляє завзятість, акуратність і посидючість при складанні конструктора, що важливо для майбутнього школяра.

Вік: від 3 років 

Матеріал: пластик 
Розміри упаковки: 15x19.2x7.2 см 
Комплектація: 4 комплекти по 15 кілець 
Виробник: Gigo


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увагу, уяву, фантазію, інтелектуальний розвиток, логіку, математичні поняття, пам'ять, власне мислення, емоційне благополуччя