Терези демонстраційні з набором металевих важків НУШ Gigo 1054 - afk 1054


Виробник: Gigo
Модель: afk 1054
Наявність: На складі
2 118
Купити

Опис

    Жоден дбайливий батько не стане заперечувати той факт, що вміння приводити в рівновагу противаги - це дуже корисний навик, який стане в нагоді в житті. Саме тому важливою є така іграшка, як терези для твердих і рідких вантажів від іспанської торгової марки Gigo. Ця чудова забава порадує і дитину, і її батьків своєю функціональністю і відмінною якістю.
    Виготовлені ці терези з міцного зносостійкого пластика. Прилад високої точності, що допоможе наочно закріпити знання про еквівалентність і поняття ваги. До складу цього ігрового набору входять відерця і кришки, а також 14 вантажів із пластику й 11 вантажів з металу.
    Така захоплююча іграшка буде розвивати наочно-дієве мислення, зорово-моторну координацію, а також дрібну моторику рук і координацію рухів.
Вік: з 5 років Матеріал: пластик, метал Комплектація: відра и кришки, 14 вантажів із пластику і 11 вантажів із металу Виробник: Gigo



* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 4+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увагу, уяву, фантазію, інтелектуальний розвиток, логіку, математичні поняття, пам'ять, власне мислення, емоційне благополуччя