Набір для навчання Gigo Цікаві кубики (1017C)


Виробник: Gigo
Модель: afk 1017C
Наявність: На складі
 1 035  997
Купити

Опис

    Фахівці компанії Gigo знають, як навчити трирічну дитину арифметичним прийомам в ігровій формі, і створили відмінний набір «Цікаві кубики». Кожен кубик виготовлений з міцного пластику високої якості і досягає розміру два сантиметри кубічних.

    Набір від Gigo складається зі ста різнокольорових кубиків, які можна легко з'єднувати між собою. Вони дають можливість розвивати у малюка навички рахунку від одного до ста, рахунки десятками і сортування за кольорами. З кубиками дитина наочно вчиться додавання і віднімання в межах до ста. У процесі навчання розвиваються увага, уява, логіка, пам'ять, мислення, колірне сприйняття, а також дрібна моторика і координація рухів.

Вік: від 3 років

Матеріал: пластик
Розміри: 19x15x7 см
Комплектація: 100 елементів


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увагу, уяву, фантазію, інтелектуальний розвиток, логіку, математичні поняття, пам'ять, власне мислення, емоційне благополуччя