Набір для навчання Viga Toys Танграм (56301) - afk 56301


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 56301
Наявність: На складі
552
Купити

Опис

    Набір для навчання «Танграм» від Viga Toys - це чудова головоломка не тільки для малюків, а й для батьків.        Суть гри в тому, що надаються геометричні фігури різного кольору. Уже на цьому етапі дитина може ближче знайомитися з формами, розмірами і кольорами. Запропонуйте дитині, використовуючи елементи кожної з фігур, зібрати новий силует. Це може бути людина або метелик. Головне, щоб деталі не перекривали один одного, а ідеально стикувалися.
    Всі деталі зроблені з гіпоалергенного пластика, покритого нетоксичною фарбувальної емульсією. Подібні заняття розвивають не тільки фантазію і уяву, а й дрібну моторику рук. Також поліпшується терпіння дитини, активується уважність і посидючість. Головоломка буде корисною також для дорослих, відволікає від буденних проблем і заспокоює.

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 4+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увагу, уяву, фантазію, інтелектуальний розвиток, логіку, математичні поняття, пам'ять, власне мислення, емоційне благополуччя