Набір для експериментів Ranok-Creative Лабораторія приватного детектива (12132066У)


Виробник: Ranok Creative
Модель: RK 12132066У
Наявність: На складі
365
Купити

Опис

Сьогодні на екранах телевізорів діти часто можуть бачити серіали і фільми, в яких показана робота детектива / слідчого. Якщо ваша дитина має серйозний намір вибрати в майбутньому подібну професію, то йому обов'язково сподобається набір для експериментів «Лабораторія приватного детектива». При його допомозі малюк буде розігрувати захоплюючі сюжетно-рольові ситуації разом зі своїми друзями. Хтось приміряє на себе роль детектива, а хтось стане підозрюваним.

У комплекті ігрового набору є безліч елементів, завдяки яким гра стане більш видовищною і реалістичною. Дитина буде брати відбитки пальців у підозрюваних, і порівнювати їх з тими, які є в його базі даних. Йому особливо сподобається створювати фотороботи. Для цього в наборі є шаблони із зображеннями вусів, вух, очей та інших частин обличчя. Ігрові набори української торгової марки Ranok Creative не тільки дозволяють урізноманітнити дозвілля дітей, а й сприяють розумовому розвитку.

Комплект містить: чорнильну подушку, картку для збору латентних відбитків, картку латентних відбитків, пензлик, прозору плівку для збору відбитків, посвідчення приватного детектива, лупу, фотографії злочинців, заготовки з зображенням губ, заготовки з зображенням борід і вусів, папку для складання фоторобота, заготовку форми особи, заготовки з зображенням очей, заготовки з зображенням носів, довідник приватного детектива

Формат, мм: 220х170х50

Вага: 0.4100 кг

Вік: 8 +

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 8+