Набір для спостереження за комахами Fun Game Вивчаємо комах (7404)


Виробник: Fun Game
Модель: igs 7404
Наявність: На складі
199
Купити

Опис

Науковий набір Вивчаємо комах «Вивчаємо комах» від ТМ Fun Game - це перша міні лабораторія для дітей шкільного віку. Набір натураліста з лупою і системою дзеркал допоможе дітям проводити дослідження як справжнісінькою лабораторії! Набір являє собою контейнер для комах з двома лінзами, і дзеркалом які дозволяють розглянути комах як зверху так і знизу, спостерігати за з життєдіяльністю. У наборі для комах банку пластикова з кришкою лупою з триразовим збільшенням. Діаметр лінзи - 30 мм, підстава 102х150 мм. Крім того, спостерігати можна не тільки за комахами, а й за камінчиками, квітами, листочками і багато іншого!

Разом з набором «Вивчаємо комах» ваша дитина з легкістю буде пізнавати навколишній світ. Завдяки набору для вивчення комах, дитина познайомиться з такою наукою, як «ентомологія», і зможе показати в школі власні спостереження за комахами. Головне це заняття і уроки відбуватимуться легко і весело.

Експериментуйте разом з професором Фаном і його міньйоном Кіппом!

Розмір упаковки: 11 см × 10 см × 16 см

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»


Характеристики

Стать дитини
Стать хлопчик;дівчинка
Вік
Вік 3;9