Набір для навчання Gigo Математичне дзеркало (1062) - afk 1062


Виробник: Gigo
Модель: afk 1062
Наявність: На складі
258
Купити

Опис

    Набір для навчання "Математичне дзеркало" від відомого бренду Gigo є напівпрозору пластикову пластину, яка функціонує як дзеркало. На її кінцях нанесені дві шкали - сантиметрова і дюймова, а також транспортир, зручний для малювання та вимірювання кутів.

    За допомогою набору Gigo «Математичне дзеркало» цікаво вивчати і аналізувати геометричні форми, поняття симетрії, рівності, а заодно трохи краще познайомитися з тим, як «працює» дзеркало.

     Поклавши перед пластиною який-небудь предмет, можна побачити його відображення в дзеркалі. Легко відразу визначити його розміри в сантиметрах або дюймах. Щоб відображення було краще видно, зворотний бік «дзеркала» краще закрити темною пластиною. Є інструкція.


Особливості навчального набору:

  • Допомагає освоїти основи геометрії.
  • Прості у використанні, адаптовані під дитячу ручку.
  • Підходять для довготривалого використання.
  • Розвиває дрібну моторику, емоційні і когнітивні навички.
  • Набір упакований в картонну коробку.

Розмір: 150 х 45 х 93 мм.


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 4+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логічне мислення, математичні навички, мислення, навички геометрії