Набір для навчання Gigo Об'ємні фігури (1044) - afk 1044


Виробник: Gigo
Модель: afk 1044
Наявність: Нет в наличии
795
Купити

Опис

    Набір для навчання "Об'ємні фігури" арт. 1044 від відомого бренду Gigo! За допомогою даного набору діти будуть навчатися основам геометрії, містить 6 різних геометричних фігур - прямокутник, куб, циліндр, сферу, піраміду і конус. Кожна фігура має відкриту поверхню, що дозволяє краще зрозуміти співвідношення обсягів.
    Усередині фігура порожня і може бути заповнена піском, рисом, гранулами з пластика або інших матеріалів, за допомогою яких можна продемонструвати еквівалентну масу речовини. Представлений набір підходить для використання в дитячих садах, школах.
Розвиває:
  • сенсорне сприйняття;
  • просторову уяву;
  • образне мислення.

    Кожна модель упакована в поліетиленовий пакет, а потім в пластиковий контейнер.

Розмір упаковки, см: 18 х 11 х 11,5.Рекомендується для дітей старше 3-х років.
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються сенсорне сприйняття, просторову уяву, образне мислення.