Набір для навчання Gigo Розвиваюча дошка - afk 1189


Виробник: Gigo
Модель: afk 1189
Наявність: На складі
 5 709  4 997
Купити

Опис

Набір для навчання Gigo стане ідеальним компаньйоном для малюків, допомагаючи їм вивчати кольори, форми, тварин і продукти харчування за допомогою інтерактивних сценаріїв. Але це ще не все – з дошкою діти зможуть освоїти мистецтво користування годинником та навчитися визначати час!
Дошка, що розвиває, поставляється з легко монтованою і міцною стійкою, яка гарантує її надійність і довговічність. Також передбачена кишеня для зручного зберігання та три докладні інструкції, що містять підказки, які допомагають дітям знаходити відповіді. Це ідеальний інструмент для навчання як удома, так і у школі!
Інструкції розроблені так, щоб викладачі могли ефективно навчати дітей, використовуючи комплексні сценарії та докладні посібники.
Що входить у комплект дошки, що розвиває? Мала дошка для навчання містить три двосторонні карти, які допоможуть дітям вивчати кольори, фігури, тварин і продукти харчування через інтерактивні сценарії. Дошка з годинником включає два двосторонні циферблати та 10 карток, які допоможуть дітям освоїти поняття часу за допомогою вправ на трьох рівнях складності. А ігрова дошка містить дев'ять двосторонніх круглих карт, два покажчики та один стопор для різноманітних ігор, що розвивають. У вас буде нескінченна кількість можливостей для гри та навчання!
Компанія Gigo є одним із найбільш відомих виробників конструкторів та розвиваючих ігор.
Розмір упаковки складає 35 х 19 х 33 см і ми гарантуємо швидку доставку до вашого будинку.
Замовте дошку, що розвиває, прямо зараз і відкрийте двері в дивовижний світ навчання та розвитку для вашої дитини!
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються креативность, логическое мышление, мелкая моторика, память, мышление, цветовое восприятие, внимательность, любознательность, проницательность