Набір для творчості Viga Toys Ткацький верстат (58392) - afk 58392


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 58392
Наявність: Нет в наличии
843
Купити

Опис

    Рукоділля - той вид активності, який приносить багато задоволення і дорослим, і дітям. Це допомагає виявити свої приховані таланти, реалізувати найбожевільніші фантазії і просто відволіктися від сірості буднів, змайструвавши щось своїми силами. Тепер і ваша допитлива принцеса може відчути себе справжньою умільці, отримавши в подарунок набір для творчості від популярного бренду Viga Toys.

    Усередині барвистою коробки ховається багатообіцяючий вміст - мініатюрний, деталізований, дерев'яний ткацький верстат, на якому можна створювати килимки або полотна дивовижної краси. Варто лише уважно ознайомитися з інструкцією, проявити терпіння і посидючість, продемонструвати акуратність і цілеспрямованість - і дівчинка стане справжньою майстринею!

    Подібна гра не просто допоможе скоротати вільний час дитини, але і натренує дрібну моторику і координацію рухів, заспокоїть нерви і зніме м'язову напругу, знизить рівень стресу і розвине творче мислення.

Вік: від 3 років

Матеріал: дерево

Розміри: 40 х 30 х 20 см

Комплектація: ігровий набір

Виробник: Viga Toys

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя