Набір дорожніх знаків - mlt 4357


Модель: mlt 4357
Наявність: На складі
69
Купити

Опис

    Завдяки набору дорожніх знаків кожна дитина зможе легко засвоювати правила дорожнього руху ще з раннього віку. Граючи, малюк відтворює реальні дорожні ситуації: переїзд перехрестя, залізничного переїзду, виїзд з другорядної дороги на головну тощо.
    У кожного малюка є іграшкова машинка, а отже виникає потреба моделювання дорожньої ситуації. У комплекті ви знайдете 7 основних дорожніх знаків на двоколірних підставках, завдяки яким кожен знак відрізняється особливою стійкістю. За допомогою таких іграшок ваш маленький автолюбитель зможе створювати найрізноманітніші дорожні ситуації і таким чином отримувати базове уявлення про правила дорожнього руху.
Вік: з 3 роківМатеріал: пластмасаВага: 85 гГабаритні розміри: 16.2 х 15.8 х 4.3 смРозміри упаковки: 42х22х17 см
* Відповідає Концепції Нової української школи у загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 р. №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа на період до 2029 р.»

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються спритність, координація рухів, наполегливість