Англійська мова. Набір карток. Каса транскрипційних знаків. НУШ (з магнітами) - нуш 1


Модель: нуш 1
Наявність: Нет в наличии
148
Купити

Опис

    Англійська мова. Набір карток. Каса транскрипційних знаків. НУШ. Набір складається із 48 карток, серед яких 28 карток із транскрипційними знаками, та 19 карток із 38 малюнками. Пропонований матеріал допоможе запам'ятати транскрипційні знаки, які позначають звуки англійської абетки, засвоїти вимову англійських слів, розвинути зв'язне мовлення та фонетичний слух у дітей.

    Складаючи назви предметів, зображених на кольорових картках, школярі в ігровій формі оволодіватимуть однією з ключових компетентностей Нової української школи - спілкування іноземними мовами. Творче використання наочно-дидактичного матеріалу допоможе вчителеві урізноманітнити уроки англійської мови і пожвавити навчальний процес. Для вчителів англійської мови, учнів початкових класів та їхніх батьків.


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Вік
Вік 5+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються мовлення, фонетичний слух