Дерев'яна іграшка Набір першокласника 258A-3 - mpl 258A-3


Виробник: A-Toys
Модель: mpl 258A-3
Наявність: Нет в наличии
268
Купити

Опис

    Барвистий набір для знайомства з цифрами, знаками. Легко можна навчитися рахувати. За допомогою такого набору дитина легко освоїть ази математичних рівнянь, зможе самостійно вирішувати приклади. Дошка на дві сторони: одна з осередками для цифр і годинками, друга - для малювання крейдою, що дозволить навчиться писати всі цифри.

    Розвиваючий дерев'яний Набір першокласника безсумнівно сподобається Вашій дитині. Він являє собою двосторонню дошку, з одного боку, поверхня магнітна, на неї легко приклеюються букви, цифри і геометричні фігури, різних форм і розмірів, вивчати так само час (присутній годинник) Дитина може складати слова і приклади. Також на цій дошці можна писати і малювати крейдою, яка стирається спеціальною губкою. Завдяки такій навчальній грі дитина легко навчиться рахувати, писати, вивчить російський алфавіт і весело проведе час за малюванням.

    У набір входить: кольорові рахункові палички, цифри, крейда, губка.


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 4;7
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються навчання рахунку, посидючість, концентрація уваги