Дерев'яна іграшка Набір першокласника Таблиця множення (M00832) - mpl M00832


Виробник: A-Toys
Модель: mpl M00832
Наявність: Нет в наличии
138
Купити

Опис

    Прекрасний Набір для першокласника сподобається як маляті, так і його батькам. Дитина зможе вивчати цифри, кольори, стане більш посидючою. Також буде розвивати дрібну моторику, зорову пам'ять.
    Розвиваючий дерев'яний Набір першокласника безсумнівно сподобається Вашій дитині. Він являє собою різнокольорові кубики і рамку для їх зберігання. З одного боку кожного кубика написаний приклад з таблиці множення, а з іншого - відповідь на нього. Завдяки такій навчальній грі дитина легко зможе вивчити таблицю множення в ігровій формі.


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 4;7
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються навчання рахунку, посидючість, концентрація уваги