Дерев'яна іграшка Набір першокласника (MD 1131) - mpl MD 1131


Виробник: A-Toys
Модель: mpl MD 1131
Наявність: На складі
340
Купити

Опис

    Барвисті рахівниці обов'язково сподобаються Вашій дитині. Іграшка представлена ​​у вигляді яскравої райдуги, по вигнутих металевих прутах легко ковзають різнокольорові намистинки. Посередині розташований годинник з рухомими стрілками. Зі зворотного боку знаходиться дошка, на якій дитина зможе писати і малювати, використовуючи крейду, яка також входить у набір. Завдяки такій іграшці дитина легко навчиться рахувати, писати, розуміти циферблат і визначати показаний час.

    Даний набір - хороший помічник у вивченні цифр і рахунку. У цьому наборі за допомогою цифр і символів можна скласти приклад, який ваша дитина вирішить. Гра розвиває пам'ять і мислення. Допомагає навчити дитину не складних прикладів на додавання, віднімання та множення. Дерев'яні іграшки безпечні і не містять шкідливих компонентів.

В комплекті: дощечка, крейда, рахунки, годинник, маркер.

Розмір упаковки: 31-17-6 см

Упаковка: коробка


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 4;7
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються навчання рахунку, посидючість, концентрація уваги