Дерев'яні кубики конструктор Viga Toys Ферма 50 шт. (50285)


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 50285
Наявність: На складі
828
Купити

Опис

Дерев'яні кубики конструктор Viga Toys Ферма – це класичні будівельні блоки з високоякісної деревини, які мають яскраве забарвлення та надають безмежні можливості для реалізації творчих задумів вашої дитини. Набір містить 50 дерев'яних кубиків та буклет з прикладами складання.
     Як би не дивно це звучало, дерев'яні кубики можуть мати не тільки форму куба. Розглянувши дерев'яний конструктор, ми побачимо й інші форми. Узагальнена назва «дерев'яні кубики» має на увазі під собою й інші форми: куба, кульки, блока-паралелепіпеда, у вигляді циліндра та тетраедра. Всі ці назви знайомі з розділу геометрії стереометрії або 3-д геометрії. Як можна вже здогадатися, саме гра з дерев'яними кубиками спрощує розуміння такої складної науки. А так само гра в ранньому дошкільному віці з кубиками формує просторове мислення. А будинки та замки збудовані з дерев'яних кубиків формує ще й інженерне мислення.
Іграшка розвиває:
  • дрібну моторику, сенсорику, координацію рухів;
  • просторове сприйняття;
  • логіку, мислення та уяву;
  • пам'ять та увага.

Габарити: 30 x 30 x 30 см        Дерев'яні кубики конструктор Viga Toys Ферма 50 шт. (50285) Ви можете у нашому інтернет магазині розвиваючих іграшок "IQgra", просто натиснувши на кнопку "купити", після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення всіх деталей замовлення. Наш магазин надає Вам можливість оплати при доставці додому кур'єром у Дніпрі, а також самовивіз. Ми здійснюємо доставку до всіх регіонів України, у тому числі післяплатою.

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, язык и общение, социальное развитие, мелкая моторика