Настільна гра Мемологія: Паляниця (Memology) (0002)


Виробник: Strateg
Модель: mlt 0002
Наявність: На складі
699
Купити

Опис

Ви любите збирати друзів на веселі посиденьки? Цінуєте вдалі фрази і з радістю збираєте на своїй стіні або в стрічці популярної соцмережі оригінальні меми, кумедні фотографії? Розумієте суть мема, маєте чудове почуття гумору, і ваші жарти змушують вашіх близьких і друзів сміятися до забуття? Тоді вам обов'язково треба познайомитися з цікавою грою "Мемологія" - це розвага, яка стане головною подією на всіх дружніх вечірках!

Суть гри: Головна умова перемоги в "Мемології" - це сміх. Ви повинні розсмішити обраного суддю так, щоб усім учасникам відразу стало зрозуміло - саме ваші жарти виявилися найбільш вдалими. Суддями стають по черзі всі присутні і беруть участь, тому будьте щирими і смійтеся над вдалими жартами, щоб у наступному раунді хтось оцінив і ваші репліки.

Склад гри:

  • Топові фото-меми 2022 року.
  • Текстові карти до цих мемів.
  • Спеціальна, зручна підставка для карток з фото-мемами.

Поєднання мемів з текстом на картках викликає найрізноманітніші емоції - від іронічної посмішки до нестримного сміху. Ви зможете створити нові жарти, які стануть хітом і розійдуться по інших компаніях і сторінках ваших друзів, передаватимуться користувачами по вашому місту, країні і навіть по всьому світу.

Подаруйте цю гру своїм близьким, щоб і вони могли внести різноманітність в сімейні свята, отримати заряд бадьорості та незабутніх емоцій! "Мемологія" переверне вашу уяву про веселі вечірки і зробить кожне збірання незабутнім і веселим!

Характеристики

Вік
Вік 8+