Настільна гра Знайди пару (5069) - mpl 5069


Виробник: A-Toys
Модель: mpl 5043
Наявність: Нет в наличии
215
Купити

Опис

   Настільна гра Знайди пару (5069) підходить і для хлопчика, і для дівчинки. У підростаючого покоління часто змінюються смаки і переваги при виборі іграшок. Іграшки від інтернет-магазину Iqgra будуть довго радувати ваше чадо. Іграшка "Настільна гра Bingo" повністю безпечна для здоров'я дитини і зроблена з якісних матеріалів.


    Збирайте друзів, влаштовуйтеся зручніше і захоплююча настільна гра дозволить Вам чудово провести час! Настільна гра Бінго передбачає гру для двох учасників.


    Вас чекають дві варіації цієї забави. Перший має на увазі вибір ігрового поля, на якому зображені сподобалися тварини. Ведучий дістає по одній картці і той, у кого на поле є такий звір, закриває його круглої фішкою. Виграє той, хто раніше за інших викладе таким чином лінію і викрикне «Бінго!».


    Щоб виграти в лото необхідно закривати картками картинки на своєму ігровому полі. Хто перший закриє все - той і переможець. Таке проведення часу вчить логічно мислити, збільшує словниковий запас, а також тренує увагу і пам'ять.


Розмір коробки: 22,5х21х5,5 см


У наборі: картки, пісочний годинник


Мова англійська

Характеристики

Вік
Вік 3+
Кіл-ть гравців
Кіл-ть гравців 2
Час гри
Час гри 20-40 минут