Настільна гра Дженга (гігантська)


Виробник: A-Toys
Модель: kgol D008
Наявність: На складі
459
Купити

Опис

    У Дженгу грали багато хто, проте звикли до її стандартних розмірів. А тут новинка — та сама дженга, але в кілька разів більшого розміру!

Розміри кожного бруска 120х40х25 мм, висота зібраної вежі до метра! На фото можна побачити порівняння розмірів деталей.
Дженга виконана із сосни, випромінює приємний хвойний аромат. Запакована в чохол для зберігання та транспортування. Зроблено в Україні!
     Про всяк випадок нагадаємо правила гри в дженгу.     Для початку гри треба збудувати вежу, як на фото. Кожен поверх складається з трьох блоків, покладених впритул і паралельно один до одного. Блоки кожного наступного поверху кладуться перпендикулярно до блоків попереднього поверху.      Після цього гравці починають ходити. Першим ходить той, хто зводив вежу. Хід у Джензі складається з витягування одного блоку з будь-якого рівня (за винятком того, що прямо під недобудованим верхнім) вежі та подальшого його розміщення нагорі вежі. Для виймання блоку можна використовувати лише одну руку. Блоки можна підштовхувати, щоб знайти той, який найвільніше сидить. Будь-який посунутий блок можна залишити на місці і не продовжувати його діставати, якщо це призведе до падіння вежі. Хід закінчується тоді, коли наступний гравець торкнеться вежі, або коли пройде 10 секунд, залежно від того, яка подія станеться раніше.      Гра закінчується тоді, коли башта падає. Падінням вежі вважається падіння будь-якого блоку крім того, що гравець в даний хід намагається розташувати нагорі вежі. Програвши вважається той, у чий хід стався обвал вежі.
Матеріал: дерево
Виробництво: Україна

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 6+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються мелкая моторика, пространственное воображение, точность действий, аккуратность, логическое мышление