Настільна гра The Brainy Band Хім Тім УМ456


Виробник: The Brainy Band
Модель: pi УМ456
Наявність: На складі
550
Купити

Опис

ХімТім - захоплююча настільна гра, яка допоможе вашій дитині не тільки вивчити хімію, але й зробить цей процес цікавим та захоплюючим. У компанії своїх друзів, ваша дитина зможе поринути у світ хімічних елементів та дізнатися про них багато цікавого.

Гравці збирають комбінації з карток з руки та на полі, змагаючись між собою за перемогу. У грі два варіанти правил: "П'ять у ряд" (7+) та "Комбо!" (9+). У першому варіанті гравці повинні зібрати ряди з 5 та більше послідовних елементів в одному періоді, зберігаючи свої електрони. У другому варіанті гравці повинні зібрати найвиграшніші комбінації з карток.

Кожен хімічний елемент у грі ХімТім представлений унікальним персонажем зі своїми суперздібностями, а також отримав авторську ілюстрацію. Всього в грі представлено 94 яскраві образи, що відображають основні властивості елементів. Крім того, в комплекті є короткий глосарій, який допоможе дитині краще зрозуміти чому елемент зображений саме так.

Гра ХімТім ідеально підходить для дітей віком від 7 років і стане чудовим подарунком на День народження або Новий рік. У коробці ви знайдете 94 карти з хімічними елементами, 7 жетонів з номерами періодів, жетон першого ходу, 35 жетонів-електронів, 2 пам'ятки з періодичною таблицею, ілюстровані правила з глосарієм. Час гри складає від 20 до 45 хвилин і в неї можуть грати від 2 до 5 осіб. Розмір гри 43x116x173 мм, а її вага – 285 гр. Видавець гри – Банда Розумників.

Характеристики

Вік
Вік 7+