Настільна гра Brainy Trainy Уява. Банда Розумників (УМ463)


Виробник: The Brainy Band
Модель: pi УМ463
Наявність: Нет в наличии
350
Купити

Опис

Brainy Trainy Уява – настільна гра від Банди Розумників (УМ463), яка розвиває уяву та вміння знаходити нестандартні рішення задач. Набір містить 80 карток із завданнями, кожна з яких відповідає своєму рівню складності та основній компетенції, яку розвиває цей тип завдань. Компетенції включають креативність, латеральне мислення, творчість, сторітлінг, гнучкість асоціацій, евристику, уяву та винахідливість.

Гравці можуть займатися з дитиною індивідуально або організувати інтелектуальний турнір. Індивідуальний тренінг дозволяє дитині максимально сконцентруватися на завданні та дає час обміркувати рішення. При такому варіанті рекомендується давати дитині не більше 5 карт із завданнями за заняття. Інтелектуальний турнір є варіантом гри для компанії будь-якого розміру. Розділіть групу дітей на команди з 2-5 осіб та влаштуйте мозковий баттл.

Гра підходить для дітей віком від 6 років і може бути зіграна від 1 до 15 гравців. Розмір упаковки складає 12 х 12 х 4,5 см, а вага – 235 г. У коробці також є ілюстровані правила гри російською мовою. Brainy Trainy Уява – це унікальна методика, яка допомагає розвинути широкий репертуар компетенцій, необхідних для творчого творчого мислення, і формує цілісний підхід до вирішення будь-яких завдань.

Характеристики

Вік
Вік 6+