Карткова настільна гра Чий малюк Arial


Виробник: Аріал
Модель: arial 1623
Наявність: На складі
134
Купити

Опис

 Симпатичні малюки-привиди неабияк зголодніли. Їм потрібно швидше зібрати якомога більше солодощів, розкладених у затишних місцях. Але потрібно бути обережніше з татом. Він може наздогнати малюка та відправити його додому ні з чим. Перемагає гравець, який зібрав найбільше солодощів. У цій грі вам треба керувати цілою командою симпатичних привидів, думати стратегічно, тікати від тата і веселитися від душі.
До складу настільної гри входять: ігрове поле, фішка — тато-привид, 18 фішок малюків 4 кольорів, 20 фішок солодощів, кубик, правила гри.Час гри: 20-30 хв.Мін. вік: від 4 років.Кількість гравців: 2-4
Найдобріша і карткова гра з привидом-малюком на уважність і реакцію. Перед гравцями викладаються п'ять різнобарвних карток із зображеннями: малюк-привид, червоне крісло, жовта лампа, зелена скриня, і білий привид. Потім гравці по одній розкривають картки з колоди та намагаються схопити фішку із зображенням відповідного предмета раніше за інших. Хапати треба предмет, який збігається з зображеним на розкритій картці, зокрема за кольором, або предмет, зображення й кольору якого, навпаки, на картці немає. Найшвидший і найкмітливіший гравець забирає собі виграну картку.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 4+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються реакция, ловкость, память, эмоции