Настільна гра ходилка Vladi Toys Фіксі Ігри Міксер (VT2108-01)


Виробник: Vladi Toys
Модель: VT2108-01
Наявність: На складі
288
Купити

Опис

Ігрова ходилка Vladi Toys Фіксі Ігри Міксер (VT2108-01): веселощі та пригоди для дітей та дорослих!

  Пропонуємо вам ігрову ходилку Vladi Toys Фіксі Ігри Міксер (VT2108-01). Ця гра виготовлена з високоякісного матеріалу, і її яскраві малюнки одразу привернуть увагу. Величезне гральне поле створить захоплюючу атмосферу, в якій кожен гравець буде захоплений процесом гри.

Ігровий процес простий та цікавий. Зберіть ігрове поле, вставте фігурки фіксиків у спеціальні трикутнички та розкладіть квадратні та круглі фішки згідно з інструкцією. Потім кожний гравець обирає свого героя фіксика. Мета гри - першим дістатися Фініша з інструментами для ремонту міксера. Переможцем стане той, хто впорається із завданням найшвидше!

Набір гри включає все необхідне для гри: ігрове поле розміром 55×46 см, фішки-фіксики (4 шт.), підставки під фішки (4 шт.), круглі картки (36 шт.), квадратні картки (6 шт.). ), гральний кубик (1 шт.) та медаль переможця (1 шт.). Також у комплекті є правила гри для зручного старту.

Ігрова ходилка Vladi Toys Фіксі Ігри Міксер (VT2108-01) рекомендована для дітей віком від 4 до 7 років. Вона призначена для гри від 2 до 4 осіб та має тривалість близько 15 хвилин. Це ідеальний варіант для дитячих свят, вечірніх розваг у сімейному колі або ігрових зустрічей із друзями.

Пориньте у дивовижний світ Фіксиків і вирушайте у захоплюючу пригоду з грою Vladi Toys Фіксі Ігри Міксер (VT2108-01). Замовте її зараз і подаруйте собі та своїм близьким незабутні моменти радості та сміху!

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 3;7