Настільна гра Kilogames Печворк (Patchwork, Печворк) (70059)


Виробник: Kilogames
Модель: pi 70059
Наявність: На складі
850
Купити

Опис

KiloGames випустили українське видання настільної гри Patchwork (Печворк, Печворк)! І це не дивно. Адже ця дуельна стратегія від знаменитого Уве Розенберга (автора таких хітів, як Нусфіорд, Агрікола, На славу Одіна та інших) на сайті BoardGameGeek посіла 3-е місце в рейтингу кращих абстрактних і 9-е місце в рейтингу кращих сімейних ігор усіх часів і народів . Вражає, чи не так?

Причому прості правила та дуже миле оформлення чудово підійдуть як для ігор з дітьми віком від 8 років, так і для романтичного вечора в парі та сподобаються навіть людям, далеким від світу настільних ігор. Основна мета в настільній грі «Печворк» - повністю заповнити свій індивідуальний планшет-ковдру тайлами у вигляді клаптиків різної форми та кольору. Так, це практично клаптевий тетріс!

Ви маєте розмістити елементи майбутньої ковдри навколо ігрового поля, поставити нейтральну фішку біля одного з них і роздати по 5 жетонів місцевої валюти — гудзиків. За них можна купити клаптик, що сподобався, і розмістити його на своєму планшеті, причому вибирати можна лише з 3-х тайлів за годинниковою стрілкою від фішки. Потім гравець переміщає її на порожнє місце, а свій маркер рухає на центральному полі ближче до фінішу. Причому в грі «Печворк» придумано цікаву механіку зміни ходу: першим ходить завжди той, хто залишився позаду. Це різна вартість клаптиків, а також можливість не брати тайл, а наздогнати супротивника і просто отримати гудзики — змушує гравців подумати над своїм ходом. А враховуючи, що коли хтось дістанеться фінішу, ви втратите очки за всі незаповнені осередки своєї ковдри, милий на вигляд пасьянс перетворюється на глибоку стратегію. Причому з кожною партією «Печворк» затягує дедалі більше!

Що в коробці?

- 1 нейтральна фішка

- 2 фішки часу

- 2 поля для шиття

- 1 поле часу

– 33 клапті

- 50 фішок гудзиків

- правила гри

Розмір коробки: 20*20*5 см

Характеристики

Вік
Вік 8+