Настільна гра Kilogames Star Wars. Зовнішнє кільце (Star Wars Outer Rim) (укр.) (11974)


Виробник: Kilogames
Модель: pi 11974
Наявність: На складі
3 585
Купити

Опис

Картка товару: Настільна гра "Star Wars. Зовнішнє кільце" від Kilogames

Юні (і не дуже) падані, не пропустіть новинку від Kilogames Star Wars. Зовнішнє кільце», захоплюючу настільну гру з культового всесвіту Зоряних Війн у чудовій українській локалізації.

Зіграйте за найманців, контрабандистів чи мисливців за головами, використовуйте різні можливості та стратегії, щоб стати справжньою легендою. Ігровий процес захоплює і залишить байдужим жодного шанувальника Зоряних Війн.

У комплекті ви знайдете 4 планшети гравців з маркерами слави, 8 персонажів на підставках, 8 карт персонажів, 12 кораблів, 4 пам'ятки, 16 жетонів репутації, 22 жетони контактів, 16 жетонів патрулів, 40 жетонів пошкоджень, 69 жетонів кредитів, 10 карт штучного інтелекту та 70 карт зіткнень.

Цікава особливість ігрового процесу - укладання усної домовленості між гравцями, що додає елемент стратегії та інтриги. Пам'ятайте, що на вас чекають небезпеки у Зовнішньому кільці - на нікого тут не можна покластися.

Прекрасні промальовування різних деталей та елементів, продумані та мегаінформативні планшети гравців, а також можливість використовувати карти по-різному, неодмінно дозволять з головою поринути у ігровий процес.

Стати частиною космічної саги Зоряних Війн, переможіть небезпеки та станьте справжнім героєм, набуваючи настільну гру "Star Wars. Зовнішнє кільце" вже зараз!

Характеристики

Вік
Вік 14+