Настільна гра Danko toys Козацьке лото в тубусі - mlt G48-T


Виробник: Данко
Модель: mlt G48-T
Наявність: На складі
323
Купити

Опис

Гра Козацьке лото: давайте розбиратися!    Що ми знаємо про козаків? Вони перебували на службі у держави, захищали державні кордони, відправлялися в бойові походи з армією. Незважаючи на жорстокі репресії, козацтво, як культура, вижило, зберігши свої звичаї і традиції.
    Що ми знаємо про лото? Воно з'явилося в Італії в 16 столітті і практично відразу стало дуже популярним, однак, через деякий час Венеціанський сенат заборонив це розвага, назвавши лото азартною грою. Забавно, що в СРСР лото визнали сімейної та розвиваючої грою, а після гра стала основою майже всіх миттєвих або телевізійних лотерей.

Давайте скоріше грати!

   Настільна гра Козацьке лото - улюблена забава гравців різного віку: і діти, і школярі, і молодь, дорослі і пенсіонери, здається, з самого дитинства на підсвідомому рівні вже знають, що таке «лото». Всім же доводилося знаходити будинку тканинні мішечки з дерев'яними бочонками, скажімо, де-небудь на верхній полиці в шафі?
    Козацьке лото - гра з простими, доступними правилами і цікавим ігровим процесом, можна навіть сказати азартних. Хоча, не обов'язково ж грати на якийсь конкретний приз (як ми звикли бачити по телевізору в національних лотереях), можна і на інтерес!
    Перед грою виберіть ведучого, він може брати участь нарівні з іншими гравцями або тільки керувати процесом. Ведучому дістається мішечок з дерев'яними бочонками всередині, а гравцям - випадкові картки з числами. Є три способи проведення гри Козацьке лото: «Просте лото», «Коротке лото» і «Три на три». У всіх випадках механіка гри однакова: ведучий перемішує барила в мішечку, а потім дістає один і оголошує номер. Гравці перевіряють свої картки і, якщо знаходять названий номер, закривають його фішкою. Потім ведучий повторює дію з визначенням номера знову і знову, поки не знайдеться переможець.
    Як же дізнатися, що ви і є переможець? Дуже просто! «Просте лото» віддає перемогу тому учаснику, який першим закриє фішками все числа на своїй картці. «Коротке лото» вважає переможцем гравця, першим закрив фішками все числа будь-якого рядка на своїй карті. І в версії «Три на три» виграє учасник, першим закрив всі числа нижнього рядка картки.

Що в коробці

  • 100 фішок гравців
  • 90 дерев'яних діжок з цифрами
  • 24 ігрові картки
  • 1 мішок для діжок
  • правила гри

Гравці: від 2 до 12
Час: 50-60 хвилин
Вік: від 8 років
Мова: Українська
Виробник: Danko toys

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 8+