Настільна гра Танграм (5075)


Модель: mpl 5075
Наявність: Нет в наличии
190
Купити

Опис

Логічна настільна гра Танграм - одна з найдавніших настільних ігор, яка і в наш час користується величезною популярністю.

    Гра являє собою квадрат, розрізаний на 14 геометричних фігур, різних за кольором і формою. Завдання гравця - зібрати зображення, показане в книжці з завданнями.

    Рекомендований вік 6+, але гри з танграма можна пропонувати дітям з трирічного віку. Малюки повинні зібрати зображення по картинці-відповіді з прорисованности лініями фігур. Таким чином, малюк вчиться аналізувати зображення, розбивати його на окремі елементи і надалі переносити зображення на гру на столі.

В комплекті:

  • 1 основа ігрового поля (короб для зберігання)
  • 14 пластикових геометричних фігур
  • буклет із завданнями і відповідями.
  • інструкція.

Упаковка: картонна коробка

Розмір гри: 15,5 см Х 15 см Х 2,5 см.

Розмір упаковки: 21,0 х 21,0 х 5,5 см


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, зрительная память, тактильные навыки, конструктивное и логическое мышление