Гра настільна Vladi Toys Набір 4в1. Русалоньки (VT2002-04)


Виробник: Vladi Toys
Модель: VT2002-04
Наявність: На складі
114
Купити

Опис

Набір 4 в 1 "Русалочки" від Vladi Toys запрошує вас у захоплюючу подорож у світ веселощів та навчання! Цей набір пропонує різноманітні ігри та завдання, що сприяють розвитку маленьких розумів.

Спочатку на вас чекає захоплююче складання пазлової картинки, де ви зможете відтворити яскравий і чарівний світ підводних пригод. Після цього ви перейдете до цікавих завдань на дошці, які розвинуть ваше логічне мислення та увагу. Але це ще не все! Зворотний бік дошки запрошує вас проявити свій творчий потенціал, будь то лист, малюнок або розфарбовування.

Маркер, включений у набір, має дивовижну властивість - його легко витирати з поверхні дошки, що ламінує. Це означає, що ви зможете використовувати його знову і знову, не обмежуючи себе у творчості. Деталі пазлика виконані з м'якого матеріалу, приємного на дотик, що робить гру безпечною та комфортною для найменших.

Набір 4 в 1 "Русалочки" стане чудовим способом не тільки розважитися, але й розвинути важливі навички, такі як увага, логічне мислення, уява, інтелект та пам'ять. Він включає маркер з губкою, пазлову картинку, розмальовку і двосторонню дошку із завданнями. Призначений для дітей віком від 3 до 5 років.

Характеристики

Вік
Вік 3;5
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логічне мислення, пам'ять, уважність