Гра настільна Vladi Toys Набір 4в1. Звірятка (VT2002-03)


Виробник: Vladi Toys
Модель: VT2002-03
Наявність: На складі
114
Купити

Опис

Набір 4 в 1 "Звірятка" від Vladi Toys обіцяє захоплюючі ігри та розваги для малюків! Усередині цього набору приховані не тільки пазли, а й безліч інших можливостей для творчості та навчання.

Зберіть яскраву пазлову картинку, насолоджуючись кожним моментом складання. Після цього можна перейти до цікавих завдань, запропонованих на спеціальній дошці. Тут можна не тільки відгадувати головоломки, а й писати чи малювати на зворотному боці. Маркер легко стирається з поверхні, що ламінує, так що грати і творити можна безліч разів, не турбуючись про сліди.

Крім того, в комплекті є розмальовка, яка дозволяє дітям висловити свою фантазію та натхнення, забарвлюючи малюнок на свій смак. Деталі пазла виконані з м'якого та приємного на дотик матеріалу, що робить гру безпечною та комфортною.

Цей набір стимулює розвиток уваги, логічного мислення, уяви, інтелекту та пам'яті у дітей віком від 3 до 5 років. У наборі ви знайдете все необхідне для гри: маркер із губкою, пазлову картинку, розмальовку та двосторонню дошку із захоплюючими завданнями. Пориньте у світ веселощів та навчання з набором 4 в 1 "Звірятка" від Vladi Toys!

Характеристики

Вік
Вік 3;5
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логічне мислення, пам'ять, уважність