Наукова гра Ein-O Кольоровий міксер (E2387CM) - MD E2387CM


Виробник: Ein-o science
Модель: MD E2387CM
Наявність: На складі
190
Купити

Опис

    Набір для проведення дослідів Colour Mixer (Колірний міксер) містить всі необхідні складові, за допомогою яких дитина зможе дізнатися властивості різних кольорів, їх здатність до змішування, в результаті якого утворюються абсолютно несподівані відтінки. У наборі присутня докладна інструкція з описом правильного порядку дій.

    Всі складові набору безпечні для здоров'я дитини і не містять токсичних речовин. Наявні пластикові контейнери і інструменти також можна використовувати для власних експериментів над різними рідинами. Набір рекомендується для дітей у віці від восьми років, і буде цікавий не тільки дитині, але і дорослим.

    Компанія з Гонконгу COG представлена на світовому ринку широким вибором оригінальних наборів для проведення домашніх експериментів. Вони наочно продемонструють унікальні характеристики і можливості різних матеріалів і при цьому подарують дитині море задоволення. Головним помічником в цьому процесі виступить знаменитий професор Ейн-О, який любить ділитися секретами і таємницями зі всіма, хто його оточує.

Розміри: 11,5 х 13 х 5 см

Вік: 7+

Матеріал: хімічні препарати

Характеристики

Вік
Вік 7+