Наукова гра Секрети космосу - RK 12115018Р


Модель: RK 12115018Р
Наявність: Нет в наличии
390
Купити

Опис

    Наукова гра «Секрети космосу» - це перше знайомства дитини зі світом, що знаходиться за межами нашої планети. Набір дозволяє провести справжні наукові експерименти, і юний дослідник дізнається відповіді на багато цікавих питань, серед яких:
  • що таке Всесвіт,
  • як утворилися планети Сонячної системи,
  • чому буває день і ніч,
  • що таке аеродинаміка та багато інших.

Рекомендовано для дітей з 8 років.
Увага! Не призначено для дітей до 5 років. Так як набір містить такі речовини, як сода, оцет, люмінофор і ін., використовувати тільки під наглядом дорослих. Уникати попадання компонентів в очі, рот, ніс, не вдихати і не прикладати до тіла. Тримати окремо від харчових продуктів. 
Розвиток і вивчення: розвиток уяви, розвиток логіки, розвиток мислення, розвиток спостережливості, розвиток пам'яті, розвиток фантазіїРозмір упаковки: 23.3x18.5x7.4см
* Відповідає Концепції Нової української школи у загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 р. №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа на період до 2029 р.»


Характеристики

Вік
Вік 8+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються уява, логіка, мислення, спостережливість, пам'ять, фантазія