Науковий набір Метеостанция для вивчення природних явищ - igs 7352


Виробник: Fun Game
Модель: igs 7352
Наявність: Нет в наличии
125
Купити

Опис

    З чудовим науковим набором «Метеостанція» маленькі натуралісти зможуть створити власну наукову станцію і вивчати різні природні явища. Для того, щоб обладнати станцію, в набір входять наступні прилади: термометр, вимірювач опадів, анемометр, флюгер, компас.

    Всього в наборі разом з додатковими кріпленнями - 20 елементів.

  • Анемометр служить для виміру швидкості вітру.
  • Флюгер та компас допоможуть визначити напрям вітру.
  • Вимірювач опадів потрібен для того, щоб визначити кількісний показник опадів.
  • Термометр визначає температури навколишнього повітря.

    За допомогою станції і звичайної пляшки дитина також зможе зібрати тераріум для вирощування рослин і спостерігати за такими явищами, як круговорот води в природі і парниковий ефект.

Пляшка в комплект не входить.


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються уява, просторове мислення, конструкторські здібності, посидючість, послідовність дій, координація рухів, уважність до деталей