Зразки для каліграфічного письма букв тренажер роздавальний. Англійська абетка - W 19


Виробник: ТестПлей
Модель: W 19
Наявність: На складі
155
Купити

Опис

 

Тренажер для письма з сенсорними доріжками TESTPLAY для дітей 3–9 років

  Тренажер для навчання письму виконаний у вигляді пластини. На дві сторони пластини нанесені букви і їхні елементи у вигляді сенсорних доріжок з рельєфним дном. У порівнянні з традиційним підходом посібник прискорює оволодіння письмом у 2,5 - 3,0 рази. Використання тренажера скорочує витрати часу у дітей на виснажливе багаторазове механічне переписування букв із традиційних прописів у зошит.Тренажер розвиває тонку моторику пальців рук дитини. Навантаження на зір і загальна стомленість знижуються. Ефект тренажера заснований на включенні в процесі письма додатково до зорового аналізатора кінестетичного (сенсорного) і слухового (звукового) аналізаторів. Букви сприймаються дитиною у вигляді "зчитуються" з рельєфної доріжки сенсорних і звукових сигналів. Також в наявності є комплект Тренажёр для письма и Умные кубики
  Основні цілі "тренажер для письма":- зробити процес оволодіння листом цікавим і нудним;- знизити навантаження на зір і стомлюваність;- скоротити час на оволодіння листом. Характеристики тренажера:«Тренажер для письма», торгової марки «Тестплей» виконаний у вигляді плоскої пластини.На дві сторони пластини нанесені великі та малі літери російського алфавіту, а також елементи, що утворюють літери (похилі і прямі лінії, заокруглення, з'єднувальні лінії).Всі букви і їх елементи виконані у вигляді доріжок з рельєфним дном.«Тренажер для письма» зроблений з пластмаси жовтого кольору.Розмір тренажера 200 * 70 мм.Тренажер упакований в коробку багаторазового використання.На обкладинці коробки міститься коротка інструкція по використанню тренажера і основним правилам проведення занять з малюком.Як користуватися тренажером?Оволодіння листом полягає в тому, що дитина вставляє ручку і веде нею по рельєфному дну. При наїзді на виступ ручка підскакує вгору, а потім за виступом зіскакує вниз. Лунає тріск. За рахунок дрібної моторики пальчиків дитина "зчитує" тактильні і звукові сигнали. Технологія навчання по тренажеру проста: по доріжці дитина обводить букви 3-4 рази, після чого відтворює цю ж букву в зошиті 4-5 разів.  Таким чином, ефект тренажера заснований на об'єднанні процесів:- зорового закріплення образу літери,- тактильно-моторного образу літери,- звукового образу літери. Заняття завжди проводите в ігровій, захоплюючій формі. Пам'ятайте, навчання повинно перетворитися в гру і завжди викликати щирий інтерес у дитини. Посібник створено відомими фахівцями Р. М. Гладушин і А. І. Гладушин. Посібник запатентовано в 17 країнах світу, випускається на 12 мовах з 1992 року. Навчальний посібник рекомендований Міністерством освіти і науки України, Експертною радою по загальній освіті Міністерства освіти Росії, Міністерством освіти і науки Республіки Білорусь, Білоруською Академією освіти і Національним інститутом освіти Республіки Білорусь, Міністерством освіти Республіки Узбекистан, Міністерствами освіти і провідними педагогічними центрами Китаю і Індії.

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 3;4;5;6;7;8;9;10