Навчальний механічний годинник макет 400 мм - нуш 300673


Виробник: A-Toys
Модель: нуш 300673
Наявність: На складі
442
Купити

Опис

    Орієнтування в часі - одне з найскладніших питань. Навик дітей розуміти час дає їм можливість бути більш відповідальними і незалежними.
     Навчальні години-тренажер допоможуть вам пояснити дитині, як користуватися реальними годинниками. Модель має підставку, для зручності використання. Годинниковий механізм не передбачений. Стрілки обертаються вручну.
Рекомендовані для дитячих дошкільних установ і початкової школи в якості навчальних макетів. Відповідає концепції Нової української школи.

Діаметр циферблата: 40 см

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Вік
Вік 6+