Навчальний набір Viga Toys Геометричні тіла і фігури (55559)


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 55559
Наявність: Нет в наличии
288
Купити

Опис

    Набір моделей геометричних тіл і фігур для наочного вивчення основ геометрії. Підходить для використання в дошкільних та шкільних установах в якості дидактичного матеріалу. Комплект містить 9 дерев'яних елементів: п'ять тіл і чотири фігури, розміром не менше 4 см. Розвиток логічного і просторового мислення, знайомство з основами геометрії.
    Для виготовлення використана якісна деревина, безпечні барвники. Всі краї і деталі ретельно відшліфовані. Продукція Viga Toys відповідає стандартам якості і безпеки: європейському EN71, американському ASTM.

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»
Подробнее: https://iqgra.com.ua/index.php?route=product/product&product_id=21100


Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логічне і просторове мислення, знайомство з основами геометрії.