Навчальний набір Viga Toys Вчимося писати Англійські малі літери (50338)


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 50338
Наявність: На складі
5 556
Купити

Опис

    Набір допоможе дітям навчитися писати малі літери латинського алфавіту. У комплекті 26 дошок, кожна з магнітною паличкою. Розвиток: координація рук і очей, мислення, когнітивні навички.
  • Набір з 26 дощечок з малими літерами латинського алфавіту, кожна з магнітною паличкою.
  • Паличкою необхідно провести кульку всередині літери. Комплект допоможе дітям від 3 років навчитися тримати ручку і писати деякі великі літери латинського алфавіту.
  • Набір дощечок поставляється у відкритому дерев'яному ящику для зручного зберігання.

Розміри ящика: 35 х 25,5 х 11,5 см.
Розвиток: координація рук і очей, мислення. Вивчення: базові навички письма, загальне уявлення про літери, формах.
Може використовуватися в дитячих садах, школах, центрах розвитку, за програмою Нуш, методикою Монтессорі, в інклюзивну освіту, будинки. Підходить для індивідуальних занять та в невеликих групах.

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»
Подробнее: https://iqgra.com.ua/index.php?route=product/product&product_id=21100


Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються координация рук и глаз, мышление, когнитивные навыки.