Навчальний набір Viga Toys Вчимося писати цифри (50339)


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 50339
Наявність: На складі
 2 850  2 707
Купити

Опис

Подаруйте вашій дитині можливість навчитися писати цифри із захоплюючим навчальним набором Viga Toys Вчимося писати цифри (50339). Цей набір є ідеальним засобом для розвитку навичок письма та координації рук і очей у дітей.
У комплект входить 10 дощечок, кожна з яких має магнітну паличку. Це дозволяє вашому малюку легко та захоплююче освоїти арабські цифри. Він зможе тренуватися, дотримуючись контурів цифр на дощечках, при цьому розвиваючи свою дрібну моторику та мислення.
Набір Viga Toys Вчимося писати цифри (50339) рекомендований для використання в дитячих садках, центрах розвитку та школах. Це чудовий інструмент для педагогів та батьків, які бажають допомогти дітям освоїти навички листа за допомогою інтерактивних та привабливих матеріалів.
Замовте його зараз та забезпечте своїй дитині незабутній досвід навчання та розвитку!

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»
Подробнее: https://iqgra.com.ua/index.php?route=product/product&product_id=21100


Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються координация рук и глаз, мышление, когнитивные навыки.