Настільна гра Geekach Games Зачаровані (Smitten) (укр.) GKCH081SM


Виробник: Geekach Games
Модель: pi GKCH081SM
Наявність: На складі
195
Купити

Опис

Настільна гра "Smitten" - це швидка кооперативна мікрогра для 1-2 гравців. Розроблена знаменитим Джеймі Стегмаєром, засновником компанії "Stonemaier Games". Гра покликана зачарувати гравців, пропонуючи абстрактну гру з метою викласти 2 однакові квадрати 3 на 3 карти в кожному.


На початку гри всі 18 карток перетасовують. 1 випадкову карту відкладають убік. Кожен гравець бере з колоди певну кількість карток на руку (3 або 4 картки, залежно від рівня складності).


У грі гравці можуть ділитися інформацією щодо можливості або бажання зіграти карту. Активний гравець викладає картку у будь-який квадрат, а його партнер виконує вказівки на цій карті.


Кожна розміщена карта має ортогонально прилягати хоча б до однієї з карток у квадраті. Карти повинні розміщуватись у квадраті відповідно до вказівок на них (у лівому верхньому кутку) та утворювати загальний малюнок.


Наприкінці ходу гравці поповнюють руку картками. Далі вони вирішують, хто йде наступним. Будь-який гравець може виконати кілька ходів поспіль.


Перемога та поразка залежить від правильності виконання мети гри. Ви відразу програєте, якщо ніхто не може зіграти карту або ваш партнер не може виконати вказівку на зіграній карті. Ви відразу перемагаєте, якщо в обох квадратах 17 карт (зігравши 17 карту, ігноруйте її вказівки).

В коробці

  • 18 карт
  • правила


Видавець Geekach Games

Мова Українська

Текст у грі Мало

Час партії 10 – 20 хвилин

Гравців 1 - 2

Вік 10+

Характеристики

Вік
Вік 10+