Пазл-кубики з дерева Viga Toys Ферма (59789) - afk 59789


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 59789
Наявність: Нет в наличии
510
Купити

Опис

    Пазл-кубики Ферма познайомить малюка з веселими тваринами. Завдяки яскравим зображенням малюк дізнається їх назви, повадки і місця проживання. Інформація буде подана у формі гри, тому маленький першовідкривач легко її запам'ятає.

    Чудовий набір від популярного бренду Viga Toys складається з чотирьох кубиків, виготовлених з натурального дерева. Він підійде для дитини старше двох років. На грані кубиків нанесені фрагменти зображених тварин. Сенс гри полягає в тому, щоб отримати цілісну картинку. Під час гри малюк розвине дрібну моторику, уважність, навички логічного мислення, отримає нові захоплюючі знання. Розробники бренду Viga Toys об'єднали традиційну гру в кубики і збірки пазла в одному виробі.

    Для зберігання кубиків передбачена компактна дерев'яна коробка, на бортах якої намальовані підказки. Зовнішній шар виробів відрізняється високою надійністю, тому зображення не стираються при тривалій експлуатації. Насичені картинки зроблені за допомогою безпечної фарби на водній основі. Бренд Viga Toys пропонує оригінальні розвиваючі іграшки. Продукція виготовляється згідно з міжнародними стандартами і відома далеко за межами Китаю.

Вік: від 18 місяців

Матеріал: дерево

Комплектація: 9 кубиків, рамка

Виробник: Viga Toys

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя