Дерев'яна іграшка пазл Viga Toys Метелик (50136) - afk 50136


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 50136
Наявність: На складі
123
Купити

Опис

    Картинка із зображенням Метелики складається з чотирьох великих дерев'яних елементів, які необхідно правильно розмістити в спеціальній рамці. Саме на такій іграшці малюк зможе зрозуміти загальний принцип складання цілого з окремих частин.

    Під час гри удосконалюється дрібна моторика, що не тільки допоможе в майбутньому оволодіти письмом, але й добре відіб'ється на розвитку мови і інтелектуальних здібностей малюка.


Матеріал: дерево

Розмір складеного пазла: 12х12 см


    Маючи більш ніж двадцятирічний досвід і спеціалізуючись на виготовленні дерев'яних іграшок, VIGA неухильно зростає. VIGA є торговою маркою, зареєстрованою в 2003 році для наших дерев'яних іграшок. Це набір наших найбільш популярних на ринку іграшок плюс найостанніші нові розробки. Щороку VIGA розробляє багато нових продуктів, щоб збагатити колекцію іграшок VIGA. Натуральні, безпечні освітні та розважальні - ось що є візитною карткою іграшок VIGA. Головний пріоритет Viga Toys - безпека і якість іграшок. Viga Toys гарантує, що фарби і чорнило на іграшках не токсичні, і всі іграшки, які робить Viga Toys, відповідають стандартам безпеки EN71 і ASTM для іграшок.

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 1+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, сприйняття простору, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, пам'ять, власне мислення, емоційне благополуччя