Дерев'яна іграшка пазл Viga Toys Метелик (59517VG)


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 59517VG
Наявність: На складі
369
Купити

Опис

Дерев'яний багатошаровий пазл Viga Toys Метелик містить 4 різних картинки. Кожна картинка складається з різної кількості деталей від двох до дев'яти. Пазл знайомить малюка з процесом зародження та розвитку життя на прикладі трансформації метелика.
Іграшка розвиває:
  • дрібну моторику, сенсорику, координацію рухів;
  • просторове сприйняття;
  • логіку, мислення та уяву;
  • знайомить із навколишнім світом.
Вік: 3+
Розмір в упаковці: 25х24х4 см
Вага: 0.4 кг
     Маючи більш ніж двадцятирічний досвід та спеціалізуючись на виготовленні дерев'яних іграшок, VIGA неухильно зростає. VIGA є торговою маркою, зареєстрованою у 2003 році для наших дерев'яних іграшок. Це набір наших найбільш популярних на ринку іграшок плюс останні нові розробки. Щороку VIGA розробляє багато нових продуктів, щоб збагатити колекцію VIGA іграшок. Натуральні, безпечні освітні та розважальні – ось що візитна картка іграшок VIGA. Головний пріоритет Viga Toys – безпека та якість іграшок. Viga Toys гарантує, що фарби та чорнило на іграшках не токсичні, і всі іграшки, які робить Viga Toys, відповідають стандартам безпеки EN71 та ASTM для іграшок.

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 1+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються внимание, восприятие пространства, интеллектуальное развитие, мелкую моторику, память, собственное мышление, эмоциональное благополучие