Пазл з дерева Viga Toys Дикі тварини (59563) - afk 59563


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 59563
Наявність: Нет в наличии
288
Купити

Опис

    Бренд Viga Toys - провідний виробник розвиваючих іграшок з натурального дерева. Він спеціалізується на випуску корисних речей, які допомагають дітям з самого раннього віку пізнавати навколишній світ. В асортименті знаменитого китайського бренду - навчальні набори, пазли, комплекти для сюжетно-рольових ігор. Вони заслужили найвищу оцінку від батьків малюків у всьому світі. Якість і безпека товарів не викликає сумнівів навіть у вимогливих покупців.

    Пазл Дикі тварини не є винятком. Заняття однаково добре підійде і хлопчикам, і дівчаткам старше півтора років. Для максимальної зручності малят картинки оснащені дерев'яними ручками, які зручно утримувати маленькими пальчиками. Виріб чудово підходить для розвитку мислення і логіки, розширення знань про світ. Пазл має яскравий пейзаж, в якому є зображення-підказки, куди слід помістити відповідні фігурки. Барвисті і веселі тварини - лев, зебра, мавпа і слон, надовго стануть вірними друзями вашого малюка, з якими він не захоче розлучатися. За допомогою цього пазла крихітка отримає нові знання і навчиться любити природу.

Вік: від 12 місяців

Матеріал: дерево

Комплектація: пазл

Виробник: Viga Toys

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 1+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя