Дерев'яна рамка-вкладиш Монтессорі Viga Toys Форми (50015) - afk 50015


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 50015
Наявність: На складі
363
Купити

Опис

    Дерев'яна рамка-вкладиш "Форми" від виробника "Viga Toys" представляє собою відмінну розвиваючу іграшку, за допомогою якої малюк зможе ознайомитись з деякими видами геометричних фігур і вивчити їх назви (звичайно ж, за допомогою батьків).
    Представлений пазл виготовлений з екологічно чистої деревини, пофарбований нетоксичними фарбами, не має задирок і гострих кутів, тому для малюків є повністю безпечним. Товщина елементів даного пазла становить 10 мм. Також, вони оснащені зручними ручечка.
Представлена ​​іграшка буде розвивати у дитини:
  • дрібну моторику;
  • увага;
  • пам'ять;
  • мислення;
  • благополучне емоційний стан.
Розмір товару з упаковкою: 22,5 см х 30 см х 1 см.Товар рекомендований дітям з 18 місяців.



Маючи більш ніж двадцятирічний досвід і спеціалізуючись на виготовленні дерев'яних іграшок, VIGA неухильно зростає. VIGA є торговою маркою, зареєстрованою в 2003 році для наших дерев'яних іграшок. Це набір наших найбільш популярних на ринку іграшок плюс найостанніші нові розробки. Щороку VIGA розробляє багато нових продуктів, щоб збагатити колекцію іграшок VIGA. Натуральні, безпечні освітні та розважальні - ось що є візитною карткою іграшок VIGA. Головний пріоритет Viga Toys - безпека і якість іграшок. Viga Toys гарантує, що фарби і чорнило на іграшках не токсичні, і всі іграшки, які робить Viga Toys, відповідають стандартам безпеки EN71 і ASTM для іграшок.

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 18міс+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, сприйняття простору, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, пам'ять, власне мислення, емоційне благополуччя