Пазл з дерева Viga Toys Корова (51313) - afk 51313


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 51313
Наявність: Нет в наличии
138
Купити

Опис

    Збір головоломок - відмінне розвиваюче заняття для всіх діток. Для карапузів старше півтора років бренд Viga Toys випустила чудовий пазл Корова. Головоломка складається всього з 4 великих фрагментів, тому малюкові буде цікава ця гра, і він не втомиться в процесі складання.

    Пазл виготовлений з натурального екологічно чистого дерева, тому безпечний для здоров'я карапуза. Фрагменти головоломки гладко відполіровані і покриті нетоксичними фарбами. Малюнок на деталях досить чіткий і яскравий, це дозволить дитині швидко знайти і правильно розташувати великі деталі. Частини головоломки відмінно помістяться в ручках крихти. Для зручності складання фрагменти знаходяться в основі-каркасі з невисокими бортами.

    Робота з головоломкою від компанії Viga Toys сприяє вивченню форм, кольорів, а також розвитку мислення і дрібної моторики. Зібравши всю колекцію пазлів зі звірятами, ви познайомите крихту з тваринами.

Вік: з 18 місяців

Матеріал: дерево

Комплектація: пазл

Виробник: Viga Toys

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 18міс+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя