Пазл з дерева Viga Toys Жираф (51319) - afk 51319


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 51319
Наявність: Нет в наличии
117
Купити

Опис

    З раннього дитинства важливо привчити малюка до корисних і розвиваючих ігор. Вони закладуть основи інтелектуального розвитку дитини, його здатність сприймати нову інформацію і долати перші труднощі.

    Відомий виробник дитячих іграшок Viga Toys створив оригінальний пазл Жираф для самих маленьких. Він зроблений з якісних матеріалів і являє собою дерев'яну рамку, в якій знаходяться чотири елементи. Разом вони утворюють яскраве зображення жирафа. Головоломка не містить гострих і дрібних елементів, шкідливих речовин. Вона безпечна у використанні, не викликає алергічних реакцій і підходить для сприйнятливих дітей. Невеликі розміри складаний картинки дозволяють малюкові самостійно тримати іграшку в руках.

    Пазл Жираф сприятливо впливає на розвиток важливих дитячих навичок. Малюк навчиться сприймати предмети тактильно і візуально, комбінувати форми і кольору, логічно мислити. Гра з пазлами покращує моторику рук і концентрацію уваги, посидючість і зібраність.

Вік: з 18 місяців

Матеріал: дерево

Комплектація: 4 елементи

Виробник: Viga Toys

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 18міс+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя