Настільна гра Перші відкриття. Протилежності Trefl - pi 1105


Виробник: Trefl
Модель: pi 1105
Наявність: Нет в наличии
182
Купити

Опис

    Перші відкриття. Протилежності - це ще одна настільна гра в серії розробленої польською компанією Trefl з урахуванням віку ваших юних дослідників. Вся серія ігор Перші відкриття створена за допомогою різних дитячих фахівців. У ній брали участь дошкільні педагоги, психологи, соціологи, логопеди і навіть лінгвісти, щоб порадувати нас, батьків, іграми, які одночасно розвивають наших улюблених малюків. Крім того, автори повідомляють, що ігри пройшли тестування серед безпосередніх учасників в дитячих садах і школах.

    У коробці гри Перші відкриття. Протилежності ви знайдете шість різних варіантів правил, різних за складністю. Наприклад, з самими меншими ви можете грати, просто пропонуючи знайти парні картки з предметами протилежними один одному. А коли малюк визначитися з цими парами - настане черга для гри в «меморі».

     Крім того, потім ви можете знаходити пари на швидкість, складати розповіді, використовуючи витягнені картинки і навіть грати в «Крокодила»! Ну і ніхто не забороняє вам придумати ще безліч варіантів ігор з дітьми. Або ж запропонувати їм самим скласти власну гру.

    Всього в коробці гри Перші відкриття. Протилежності ви знайдете 22 пари круглих карток на щільних аркушах якісного картону.

    Настільні ігри серії Перші відкриття розвивають уважність, посидючість, мислення, фантазію і кругозір. Крім того, настільні ігри спрямовані на адаптацію дітей до соціуму. Завдяки їм діти навчаються дотримуватися правил, спілкуватися з іншими, ділитися своїми іграми з однолітками, терпіти поразки і перемоги. Важливо, що разом з настільною грою діти отримують також досить спілкування зі своїми батьками, що також грає велику роль для становлення повноцінної особистості. Ну і просто знаходять спогади про найкращі моменти свого життя - щасливий час в колі сім'ї!


Комплектація настільної гри "Перші відкриття. Протилежності":

  • 22 пари круглих карток
  • правила гри російською та українською мовами

Тип: розвиваюча дитяча гра

Видавець: Trefl

Тривалість гри: 10-25

Кількість гравців: 1-4

Вік: 3+

Мова: російська, мовонезалежна

Характеристики

Вік
Вік 3+