Піпетка Спритний головастик Learning Resources


Виробник: Learning Resources
Модель: TFK 0044
Наявність: На складі
295
Купити

Опис

Піпетка "Спритний пуголовок" ідеальна для маленьких ручок. Зручно лягає в дитячу долоньку, інтуїтивно зрозуміла в іспользованіі.С допомогою піпетки можна переливати рідини з посудини в посудину, змішувати і спостерігати за реакцією різних речовин. Рідина йде по звивистій трубочці піпетки досить повільно, що само по собі дуже подобається малюкам.
  • Ненав'язлива підготовка дитини до самообслуговування: тренування маленьких ручок для виконання щоденних дій - застібання гудзиків, блискавки, вміння тримати зубну щітку і акуратно брати їжу.
  • Відмінно підійде для дітей, у яких алергія на певні матеріали: за допомогою піпетки можна переливати будь-які рідини, уникаючи контакти з шкірою малюка.
  • Допомагає розвинути зорово-рухову координацію (візуально-моторна інтеграція).

Підходить для ігор дітей з особливостями розвитку: аутизм, синдром дефіциту уваги і СДВ з гіперактивністю, синдром Дауна.
Ціна за 1 шт. Колір в асортиментіВік: 2+
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються концентрация внимания, мелкая моторика, логика, память, воображение