Пірамідка для піску 1 ТехноК (4661) - mlt 4661


Виробник: Технок
Модель: mlt 4661
Наявність: На складі
70
Купити

Опис

Дитинство - це час ігор і веселощів, а й період активної пізнавальної діяльності. Саме в перші роки життя дітки дізнаються багато нової інформації про навколишнє середовище, її властивості та особливості. Поєднати веселощі та навчання можна із чудовою іграшкою "Пірамідка" (арт.4661).
     Класична пірамідка складається із семи елементів, виготовлених із високоякісного пластику. За основу взята кругла форма, що нагадує своїм малюнком старовинну середньовічну вежу. Що ж до кольорової гами, то в основу взято сім кольорів веселки. В результаті гри дитина повинна викласти високу вежу, розташувавши предмети в порядку зменшення (внизу найбільше коло, вгорі - найменше).
     Відома українська компанія ТехноК підкорила ринки всього світу завдяки своїй високій якості та доступній ціні. Захоплюючі навчальні ігри від ТехноК сприяють інтелектуальному та креативному розвитку дитини, а також зроблять дозвілля більш яскравим та цікавим.
     Захоплюючі навчальні ігри від ТехноК сприяють інтелектуальному та креативному розвитку дитини, а також зроблять дозвілля більш яскравим та цікавим.
Вага: 170 гГабаритні розміри: 38.5 х 9.5 х 9.5 смРозміри упаковки: 40 х 40 х 30.5 см

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+