Пірамідка для піску ТехноК (4654) - mlt 4654


Виробник: Технок
Модель: mlt 4654
Наявність: На складі
76
Купити

Опис

У перші роки життя діти з особливим інтересом пізнають цей світ, вчаться розрізняти кольори, форми та багато інших особливостей навколишніх предметів. Хорошим помічником може стати іграшка " Пірамідка " (арт.4654).
     Іграшка складається із семи квадратних елементів, виконаних у різних колірних відтінках, розташування яких, в результаті, передаватиме порядок кольорів у веселці. Гра з цим набором допоможе навчитися дитині розташовувати предмети в логічному порядку (від найбільшого до найменшого), а також засвоїти назви основних кольорів та їх відтінків. Пірамідка виготовлена з якісного та екологічно чистого пластику, який буде повністю безпечним навіть для дітей, схильних до алергічних реакцій.
     Відома українська компанія ТехноК підкорила ринки всього світу завдяки своїй високій якості та доступній ціні. Захоплюючі навчальні ігри від ТехноК сприяють інтелектуальному та креативному розвитку дитини, а також зроблять дозвілля більш яскравим та цікавим.
     Захоплюючі навчальні ігри від ТехноК сприяють інтелектуальному та креативному розвитку дитини, а також зроблять дозвілля більш яскравим та цікавим.
Вага: 200 гГабаритні розміри: 38.5 х 9.5 х 9.5 смРозміри упаковки: 40 х 40 х 30.5 см

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+