Промо карта "Лавреат" для гри Камера! Мотор! Lord of Boards (укр.) LOB2209UA_promo


Виробник: Lord Of Boards
Модель: pi LOB2209UA_promo
Наявність: На складі
20
Купити

Опис

Промокарта "Лавреат" – це додатковий бонус для настільної гри Камера! Мотор!, який дозволить розширити ігровий процес та додасть нові ігрові механіки. Виготовлена з якісного друкарського паперу з чітким промальовуванням кожної деталі. Вона не може використовуватись самостійно, адже є додатком до класичного комплекту гри. Промокарта "Лавреат" є винагородою за старанність і дасть вам більше ресурсів для зйомок якісніших кінокартин, ніж раніше.


Промокарта дозволить учаснику, який її отримав, розраховувати на всілякі бонуси, які допоможуть йому на шляху до перемоги. Також інші гравці мають винагородити власника карти "Лавреат" гучними оплесками, щоби вшанувати його високий статус.


Використання промокарти "Лавреат" відкриє нові ігрові механіки та додасть нових емоцій у гру. Вона допоможе знімати якісніші сцени, адже з цією карткою у вас з'явиться додатковий бюджет. Проте головним ключем до перемоги є розумне використання ресурсів.


Промокарта "Лавреат" - чудовий вибір для тих, хто вже зіграв безліч партій у класичну версію Камера! Двигун! і хоче здобути нові враження. Власники промокарти отримають можливість насолоджуватися грою з новими бонусами та емоціями.

Характеристики

Вік
Вік 10+